Voorstelling

Crivits & Persyn werd in 1988 opgericht door mr. Rik Crivits en mr. Chris Persyn, beiden advocaat aan de Brugse balie. Van meet af aan opteerden zij voor een gespecialiseerde aanpak, gefocust op ondernemingen. Zowel bedrijven uit de profitsector als ondernemingen uit de non-profitsector (vzw’s, ziekenhuizen, rvt’s, gemeentebesturen, OCMW’s, openbare besturen ...) kunnen bij ons kantoor terecht.

Open communicatie en een persoonlijke relatie met de cliënt staan centraal in onze dienstverlening. U kunt rekenen op een transparante en gepersonaliseerde behandeling. Elke dag weer staat een team van gespecialiseerde advocaten en hun medewerkers voor u klaar. Dankzij hun vakkennis kan Crivits & Persyn u een optimale dienstverlening verzekeren.

Crivits & Persyn biedt u gespecialiseerde juridische diensten op het vlak van ondernemingsrecht, sociaal recht, administratief recht en vastgoedrecht en verzekeringsrecht.

Onze advocaten begeleiden het hele ondernemingsgebeuren. Zij hebben een ruime ervaring in het voeren van onderhandelingen, het sluiten van overeenkomsten en het oplossen van conflicten.

Uiteraard staan wij u ook bij in gerechtelijke of administratieve procedures of in arbitrage. Crivits & Persyn heeft een pleitervaring die kan tellen.